Τηλεκατάρτιση Voucher Τουρισμού

tilekatartisi-640x300

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ «ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ» σε συνεργασία με την MASTER KEK master_logo2 η οποία ανέπτυξε την ηλεκτρονική πλατφόρμα iclass , συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παραδοσιακά παρέχει με την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας σε θέματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Με την χρήση αυτής της πλατφόρμας οι επιτυχόντες του Voucher Τουρισμού που θα επιλέξουν το Κέντρο μας για την κατάρτισή τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά τους ζωντανά, μόνο με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ο οποίος διαθέτει σύνδεση INTERNET και ακουστικά χωρίς την απαραίτητη φυσική του παρουσία στις αίθουσές μας..

ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι μπορούν:

να βρίσκονται στο σπίτι, το γραφείο τους ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Πλεονεκτήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης:

Παρέχει το πιο αποτελεσματικό και σύγχρονο περιβάλλον στο χώρο της εκπαίδευσης από απόσταση με καθαρό ήχο, δομημένη διαχείριση της συνομιλίας και ζωντανό βίντεο.

Παρέχει ιδιαίτερα φιλικά εργαλεία ακόμα και σε μη εξοικειωμένους χρήστες, δημιουργώντας μια θετική και ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία συμμετοχής στην εικονική αίθουσα.

Παρέχει γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση από διάφορες συσκευές καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για άμεση και ολοκληρωμένη επικοινωνία.

Παρέχει εύκολη και γρήγορη εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη χρήση της πλατφόρμας.

Έχει χαμηλές απαιτήσεις εξοπλισμού και σύνδεσης INTERNET.

Advertisements